Stoisko Ministerstwa Kultury Republiki Armenii na Warszawskich Targach Książki
Dodano 2015-05-14

Ministerstwo Kultury Republiki Armenii ma swoje stoisko)D2/16 na Warszawskich Targach Ksiązki. Wśród prezentowanych książek znależć można publikacje dotyczące 100 rocznicy Ludobójstwa Ormian. Istnieje również możliwość spotkania z autorką(Julią Konieczną) ilustracji do książki "I Heard the Bulbul Sing" autorstwa Jonathana Webstera.
Książka wydana jest w dwóch językach - ormiańskim i angielskim. Jest to pięknie ilustrowana książka z gatunku fikcji historycznej. Szczegóły dotyczące ksiązki

Ministerstwo Kultury Republiki Armenii ma swoje stoisko- D2/16 na Warszawskich Targach Książki. Wśród prezentowanych książek znaleźć można m.in.  publikacje dotyczące 100 rocznicy Ludobójstwa Ormian. Istnieje również możliwość spotkania z Julią Konieczną, autorką ilustracji do książki "I Heard the Bulbul Sing" autorstwa Jonathana Webstera.

Książka wydana jest w dwóch językach - ormiańskim i angielskim. Jest to pięknie ilustrowana książka z gatunku fikcji historycznej. Szczegóły dotyczące książki można znaleźć poniżej.

• I-Heard-the-Bulbul-Sing-bookPage1.jpg
  • I-Heard-the-Bulbul-Sing-bookPage2.jpg