Barbara Bielecka - Woźniczko na wspólnej wystawie malarstwa w Galerii DAP
Dodano 2012-06-14 00:00:00

Koło Miłośników Muzyki SYMFONIA i Klub Erudyty zapraszają na wernisaż wystawy w piątek 15 czerwca 2012 roku o godzinie 18.00 do warszawskiej Galerii DAP przy ul. Mazowieckiej 11A. Wystawę można oglądać do 5 lipca 2012 roku.

Artyści biorący udział w wystawie:
Marek   Ałaszewski, Tomasz  Awdziejczyk, Wanda  Bacowska - Twarowska, Barbara Bielecka-Woźniczko, Jan Brodziak, Jolanta Caban, TeresaDziczkaniec, Edyta Dzierż, Lili Fiałkowska, Anna Forycka-Putiatycka, Wanda Hansen, Larysa Jaromska, Jadwiga  Jeziorska, Jaga Karkoszka, Bożena Korulska, Bożena Leszczyńska, Barbara Maciąga, Jacek Maślankiewicz, Franciszek Maśluszczak, Joanna Mrozowska, Iwona Ostrowska, Małgorzata    Roszkowska, Paweł  Sochacki, Maria Sołtyk-Koc, Jerzy Tepfer, Krystyna Wojtyna-Drouet. Dzięki wsparciu Fundacji Dzieciom „ Zdążyć z Pomocą” i współpracy z Klubem Erudyty działającym przy Fundacji Dzieciom "Zdążyć z Pomocą" wystawa udokumentowana będzie katalogiem.
Recenzje do katalogu napisała Agnieszka Syska.